Kiinnostaako oma Hilemon?

Laku 10 viikkoa

Meillä pennut syntyvät ja kasvavat sisällä omassa kodissamme. Pennut tottuvat pienestä pitäen perhe-elämään, kodin erilaisiin ääniin ja kosketukseen. Pennut totutetaan iän karttuessa ja ilmojen salliessa myös ulkoiluun. 

Olen Suomen Norwichin- ja Norfolkinterrierit ry:n jäsen ja olen myös allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen

Pennut muuttavat uusiin koteihinsa aikaisintaan kahdeksan viikon ikäisinä. Koirat luovutan uusiin koteihinsa

  • rekisteröityinä 
  • mikrosirutettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina
  • useaan kertaan madotettuina
Lisäksi pentu saa mukaansa kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet, tuttua ruokaa, lelun ja tietenkin kasvattajan avun ja tuen. Liitän pennunostajat Suomen Norwichin- ja Norfolkinterrierit ry:en ensimmäiseksi vuodeksi, jos he niin toivovat.

Pennuille toivon tavallista kotia, jossa jaksetaan touhuta koiran kanssa päivittäin. Minulle pennut ovat tärkeitä, joten toivon, että saisin jatkossa tietoa, kuinka pennulla sujuu ja mitä hänelle kuuluu!

Aloittelevana kasvattajana minulle on myös tärkeää saada tietoa siitä, miten kasvatustoimintani on onnistunut - siksi toivonkin, että kasvattejani käytettäisiin edes muutamissa näyttelyissä. Pakollista tämä ei kuitenkaan ole :-)

Jos oma pieni Hilemon kiinnostaa, niin ota yhteyttä puhelimitse! Varsinaisia varauksia en pentuihin etukäteen ota, vaan vasta sitten kun pennut ovat noin 3-viikkoisia. Toivon, että pennuista kiinnostuneet pääsevät käymään meillä katsomassa pentuja jo ennen luovutusikää, jolloin he voivat tutustua pentujen lisäksi myös pentujen emoon ja tokihan minäkin haluan tutustua pentujen uusiin omistajiin.